Autor Tema: Server prijedlozi  (Posjeta: 132 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

MARCUS

 • Administrator
 • Postova: 246
  • Profil
Vaš InGame nick:
Prijedlog:

D3V3L0P3R

 • Novajlija
 • Postova: 7
  • Profil
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #1 u: »
Vaš InGame nick Darkness
Prijedlog
1] Sistem kamp prikolica - ne kao nova stavka pokretne imovine,vise kao iznajmljivanje kamp prikolice,nakon reloga ta ista prikolica nestane. Kada je rentamo npr. na komandu /kamp ili /prikolica da je mozemo locirati,eventualno parkirati i zakaciti na trenutno vozilo koje vozimo. Nesto kao ovo sto sam snimio: https://vimeo.com/412298467 (ps - ovo sam ja prije neke 3 godine nesto eksperimentiso sa tim vehicle attachmentima pa je ostalo tako,moze se iskoristit) Ujedno i firmu novu napravit,malo mape dodat i eto ga lijepa novina.

2] Pored one 4 jedinstvene mehanicarske radnje,dodati  i 5-tu. Namjena ove mehanicarske je random tuniranje vozila, koje ne bi trebalo spremati da sad mijesati jel igrac VIP ili nije a i da ta firma ima zarade,da uvjek neko dodje i tunira po randomu. Nesto kao na ovom videu: https://vimeo.com/412304245
Mapa mehanicarske vec ima (to je ova kod HotRing eventa) ,stoji neiskoristeno.Samo postaviti pickup i srediti zaradu :3] Dodati helikopter Ballas org
4] Dodati novu 'mehanicarsku' za farbanje plovila, RP-asticnije
5] Dodati novu 'mehanicarsku/helidrom' za farbanje helikoptera, RP-asticnije
6] Mozda ukiniti ove ilegalne poslove i ostaviti ih kao 'posao sa strane'. Ono da igraci imaju i ilegalne poslove pored jednog legalnog (da kradu pare,dilaju drogu,oruzije,ileg.taxista) sve to dodje po RP-u.
Software Developer

Andreas

 • Iskusan
 • Postova: 58
  • Profil
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #2 u: »
Vaš InGame nick:Andreas Anderson
Prijedlog:Da se uvede motor drugi CMD /mo2. 2.)Sistem krađe vozila. (Dosta će biti zanimljivije početnicima) ,kupis alat odes nadjes auto /obijbravu , /upaliauto.. Itd. 3.) Kontenjeri (CMD /trazi) ,rovenje po konteneru također smatram zanimljivim ,kao čestitamo ,našli ste Cigare!, novac, hranu ,odeću itd. .  4.)Da se uvedu Animacije za ''Box'', imate na vise servera to kako se mozete InGame udarati ,ima Kung Fu, Box, itd.:D Bilo bi zanimljivo uvesti to. Veliki + Za BoxFight. 5.) /mp3 slušalice, i /radio na podu.. 6.) Da se može kupiti Kombi cmd /kombi ,al da treba malo veci Level da bude zanimljivije. 7. Uskoro još predloga  8) 8)

Andreas

 • Iskusan
 • Postova: 58
  • Profil
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #3 u: »
Vaš InGame nick:Andreas Anderson
Prijedlog:1.)Prijedlog Za GameXperte/Admine ,kada odu igrača da piše Admin/GameXpert se teleportovao do vas, pošto ovako bježe ne možeš ih stić' tačnije ne primjete.. 2.)Sistem pljačke zlatare, ili opštine te bi bilo dosta zanimljiviije.. 3.)PALICE I BOKSERI U organizaciji.Mislim da bi svaka banda trebala imat' palice i boksere, i ukuca primer cmd /palica ili /horu, ili nešto i tjt.
4.)Da se ubaci malo više auta u organizaciju Grove Street, jer mislim kao glavna org na serveru ,da treba da ima to. Toe to za sad.

Andreas

 • Iskusan
 • Postova: 58
  • Profil
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #4 u: »
NOVI PREDLOZI
Vaš InGame nick:Andreas Anderson
Prijedlog:Ovako.. Imam par super prijedloga ,bilo bi super da se makar jedan usvoji :D
1.)Ovako,da se otvori teretana, da se tu moze uzeti kung fu kick, box skill ,itd.. I kada se kupi ,ta vještana da drugačije udaramo.
https://imgur.com/a/mYJvDLh    2.)BINGO System (lotto kako god), 4,5 pogodjenih 30.000$ ,37.000$ itd, sve zavisi ,kako se napravi sistem ..:D  Svaki PayDay da bude bingo. 3.)Voice Chat, da se ubaci voice chat ,bilo bi prejako .. primjer ,oteli smo nekog lika ,dolazi policija ,mi na voice chatu pričamo..Toliko i toliko je para potrebno, ne donesete li roknućemo ga.Haha.
4.)Granica, da se napravi granica Las venturras /los santos i da treba imati ličnu i vozačku dozvolu ,kako bi uspješno mogli preći granicu..To je dosta RP pa bi bio veliki + na serveru. 5.)Kada igrač uradi SU u waru (samoubistvo) da pripadne automatski kill drugom timu. 5.)Neka nova mapa u waru ,Mige iznenadi nas! ;) 6.)Ranac! Da se napravi ranac, kao  neka torba ,što moze biti na našim ledjima i da mozemo ubacivati stvari.. pistolj ,novac itd. 7.)Da se napravi shop neki moćan, gdje bismo mogli kupiti naočale ,sat, papagaja te ga stavit na rame ,gitaru il nešto slično.. 8. Ovo nema veze sa modom ,ali eto.Da se napravi podforum, marketing team..I  tu će biti promoteri, i svi promoteri (marketing team ,moraju bacati 30 reklama po danu minimum.. i slikaju i objavljuju u tu temu.. Biće sakrivena, i dobijaju se + ,sa 8 plusova plata 50.000$, ili koliko god.
9.)Ne znam da li ovo ima u mupu ,nisam još bio ,al ako nema da se stavi.. /tazer ,/lampa (iz helikoptera) .:D
10.) /obori da se uvede, da se moze oborit igrač :D (Sad će talić odma reć to je sa bc-a haha nećemo to :P )
11.)Bilo bi super da napravi i /v3 ,da bi bilo malo više zanimljivije ,jer dosta igrača ima dobre kuće pa što da ne :D! Da se popuni prostor! :D!
12.) Marame da se naprave cmd /marama ,itd ,dosta stvari zanimljivih da se napravi ,ajde budite malo kreativnih.:$

Andreas

 • Iskusan
 • Postova: 58
  • Profil
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #5 u: »
Vaš InGame nick:Andreas Anderson
Prijedlog:WARTRENING (Da mozemo vjezbati izmedju sebe ,evo primjer ja sam u groove i svi iz groove idemo u war trening.Mislim da se to moze napravit) 2.Teritorije za vise mafija ,vidim da ne mogu svi teritorije ,pa bilo bi top da se napravi da mogu i oni igrat, ovi ostali. 3.)Market (FIX) da se market popravi jer kada se udje u njega mnogi ne znaju kako izaci ,zapravo mora se odaljiti od vrata jedno 3 metra i onda kucati /izlaz, mislim da je dosta efikasnije da se to napravi da na ''F'' ulazimo ili Enter. 3.) Takodjer banka,dosta ubaguje igrace to jeste, policajce, kada oni ulaze pojavi se ''Da li zelite uci u banku? '' te ih baguje ,dok ih ovi ubijaju (pljackasi) ,bilo bi vrh da se udje na F ,enter. 4.)Da se izmjeni FZPort, u neku mocniju lokaciju. I fixaju bugovi koji imaju u FZPort.

Kad skontam jos nesto pisem :D!

Andreas

 • Iskusan
 • Postova: 58
  • Profil
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #6 u: »
Vas nick:Andreas Anderson
Predlog:Da se pare iz budzeta mogu uzimati , i stavljati bilo bi top.. 2.) Da se mogu pljackati kafici ,marketi. ,bio bi veći RP.

Depay Wizzard

 • Novajlija
 • Postova: 16
  • Profil
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #7 u: »
Vaš InGame nick: Depay_Wizzard
Prijedlog: Kad se uzima AirDrop da izbaci svima poruka da je AirDrop uzet od tog igraca, Mislim da ce pomoci svima... Glupo je bez toga, ja trazim a vec je neko pokupio :P